Potraviny - zázračné léky. [Část] 2 : bible dětské výživy : úplný průvodce zdravou dětskou výživou - Mindell, Earl (Votobia, 1998)
Úplný průvodce zdravou dětskou výživou.
Keywords: fyziologie výživy dětí; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; nutriční poruchy u dětí; Child Nutrition Disorders; Child Nutritional Physiological Phenomena