Úzkost a úzkostné poruchy - Ulč, Igor (Grada Publishing, 1999)
Příručka, která se zaměřuje na úzkost a úzkostné poruchy a na jejich psychoterapii. Určeno praktickým lékařům.
Pro praktické lékaře ; Sv. 1
Psyché
Keywords: Mind-Body Therapies; Anxiety Disorders; psychiatrie; praktické lékařství; General Practice; úzkost; všeobecné lékařství; Anxiety; psychosomatické a relaxační terapie; úzkostné poruchy