Základní otázky analytické psychologie a psychoterapie v praxi - Jung, Carl Gustav; Barz, Helmut; Bernášková, Alena (Nakladatelství Tomáše Janečka, 1997)
Svazek představuje první část připravovaného třídílného výboru z díla českého filosofa a sociologa J. L. Fischera. V souladu s širokým záběrem Fischerova myšlení nabízí svazek i studie historicko-filosofické (Arthur Schopenhauer – geneze díla; Saint Simon a August Comte, stať o Kantově filosofii), jeho jádro však tvoří práce mapující Fischerovu cestu k vlastnímu filosofickému systému, tzv. skladebné filosofii. Její noetický základ položil v díle „Základy poznání“ z roku 1931.
Výbor z díla / C.G. Jung ; sv. 1
Keywords: Psychoanalytic Therapy; psychiatrie; Jungova teorie; Psychoanalytic Interpretation; Unconscious, Psychology; psychologie, klinická psychologie; Psychoanalytic Theory; psychoanalytická terapie; nevědomí (psychologie); Jungian Theory; psychoanalytická interpretace; psychoanalytická teorie