Zátěžová diagnostika v ambulantní a klinické praxi - Placheta, Zdeněk; Siegelová, Jarmila; Štejfa, Miloš (Grada, 1999)
Přehled metod zátěžové diagnostiky v testování autonomních funkcí a dysregulací,v zátěžovém vyšetřování ICHS, některých metabolických a onkologických nemocí.
Keywords: Exercise Test; rehabilitační a fyzikální medicína; zátěžový test