Účinky výfukových plynů z automobilů na lidské zdraví - Šuta, Miroslav (Český a slovenský dopravní klub, 1996)
Publikace se zabývá zdravotními důsledky vybraných plynných imisí z automobilů a dalšími vybranými účinky dopravy na životní prostředí a zdraví.
Keywords: environmentální vědy; toxikologie; výfukové emise vozidel; Vehicle Emissions