Trendy soudobé kardiologie. Sv. 2 - Kölbel, František (Galén, 1999)
Publikace: Trendy soudobé kardiologie. Svazek 2 - František Kölbel, pořadatel. Od vydání prvního svazku Trendů soudobé kardiologie uplynuly čtyři roky. Během této doby prodělávaly všechny oblasti kardiologie bouřlivý vývoj. V klinické kardiologii se začalo důsledně dbát na výsledky velkých multicentrických studií a výrazným novým prvkem je i snaha o standardizaci diagnostických a léčebných postupů, ke které se přihlásila také Česká kardiologická společnost.Předkládaná publikace je etapovým shrnutím nových skutečností a slouží k rychlé orientaci v nových poznatcích. Naši přední autoři v ní zmapovali aktuální otázky diagnostiky a léčby nejzávažnějších kardiovaskulárních onemocnění.
Trendy soudobé kardiologie ; Sv. 2
Keywords: Cardiovascular Diseases; kardiologie; angiologie; kardiovaskulární nemoci