Zlost, hněv, rozčílení, : aneb jak ze slepé uličky krizové komunikace s dospělými i dětmi - Pospíšil, Miroslav (Miroslav Pospíšil, 1999)
Autor probírá ty stavy v mezilidských vztazích, které budí zlost, hněv a rozčilení. S porozuměním a střízlivě radí, jak tyto kritické okamžiky zvládnout ve prospěch obou stran. Pojednává i o anatomii a fyziologii zlosti, o příčinách hněvu a jak jej ovládat. Velice užitečná kniha pro dnešního člověka, který si uvědomuje problémy a chce je pozitivně vyřešit.
Keywords: agrese; neverbální komunikace; Aggression; Anger; psychologie, klinická psychologie; Communication; zlost; Nonverbal Communication; komunikace