Patofyziologie dýchání - Paleček, František (Academia, 1999)
Principy fyziolog. a patofyziolog. vztahů i vyšetřovacích metod v oblasti pneumologie.
Keywords: Respiration; fyziologie dýchací soustavy; Respiration Disorders; poruchy dýchání; Respiratory Physiological Phenomena; patologie; dýchání; pneumologie a ftizeologie; fyziologie