Encyklopedie pohlavního života. Dospívající - Verdoux, Christiane; Koch, Ray Bret (Slovart, 2000)
Publikace podává informace o početí, prenatálním vývoji plodu, narození dítěte, ale i antikoncepci. V knize rozmlouvají Jean a Slvie, sourozenci, se svými rodiči a ti jim vysvětlují vše, co je zajímá. A tak se děti dozvídají vše o svém těle a sexuálním životě. Velký důraz je také kladen na vzájemné vztahy mezi mezi dospělými a hlavně mezi dětmi a rodiči. Veškeré poznatky jsou zpřístupňovány s ohledem na věk.
Encyklopedie pohlavního života ; sv. 3
Keywords: sexuologie; Adolescent Behavior; sexuální příručky; chování mladistvých; Sex Manuals; zdravotní výchova