Čich a chuť u zrakově postižených - Keblová, Alena (Septima, 1999)
Příručka seznamuje učitele a rodiče dětí s těžkým zrakovým postižením se specifickými problémy vnímání čichem a chutí a s některými činnostmi zaměřenými na jejich rozvoj.
Keywords: Taste; Education, Special; Smell; hmat; speciální vzdělávání; Persons with Visual Disabilities; oftalmologie; zrakově postižení; čich; chuť; Touch; zdravotní výchova