Nádory močového mechúra : diagnostika a liečba - Ondruš, Dalibor (Osveta, 2000)
Monografia komplexne spracúvajúca problematiku nádorov močovho mechúra - epidemiológiu, etiológiu, molekulárnu genetiku, patológiu, diagnostické postupy, klasifikáciu a liečbu. Určené urológom, onkológom, patológom, rádioterapeutom, praktickým lekárom, ako aj študentom lekárskych fakúlt. Publikace: Nádory močového mechúra - Dalibor Ondruš; Elena Bolješíková; Ján Breza. Kniha: Nádory močového mechúra; Autor: Ondruš Dalibor, Bolješíková Elena, Breza Ján; Postgraduálna príručka - ďalší zväzok časovo otvorenej série encyklopedicky koncipovaných pokrokov a noviniek v reumatológii. Určená reumatológom, neurológom, ortopédom, fyziatrom, internistom, ... Autor knihy Zuzana Hančilová, Iva Oplištilová, Vydavatelstvo Bärenreiter Praha, \"
Keywords: Urinary Bladder Neoplasms; nefrologie; urologie; nádory močového měchýře