Základní vyšetření ve vnitřním lékařství - Fučík, Mojmír (Avicenum, 1978)
Seznamuje s vyšetřovacími metodami, s jejich správnou volbou a se sledem jednotlivých vyšetření v zájmu správného určení diagnózy. V druhém vydání vyřadili autoři zastaralé vyšetřovací metody a nahradili je metodami moderními, jež poskytují spolehlivější výsledky.
Keywords: Internal Medicine; vnitřní lékařství; diagnostické techniky a postupy; Diagnostic Techniques and Procedures