Angina pectoris a infarkt myokardu : příručka pro nemocné - Matoušková, Jana (Triton, 2000)
Informační brožura pro pacinety o ischemické chorobě srdeční, zvláště pak jejích akutních forem (nestabilní angina pectoris, akutní infarkt myokardu).
Keywords: Myocardial Infarction; Angina Pectoris; angina pectoris; angiologie; kardiologie; infarkt myokardu; zdravotní výchova