Jak ochránit své dítě - Elliott, Michele (Portál, 2000)
Nejzávažnější problémy týkající se možného ohrožení dítěte a zajištění jeho bezpečnosti - jak děti chránit a současně je učit, aby se uměly i v těch nejsložitějších situacích ochránit samy.
Keywords: Child Abuse, Sexual; sexuální zneužívání dítěte; Crisis Intervention; krizová intervence; Child Abuse; psychologie, klinická psychologie; výchova dítěte; Child Rearing; zneužívané dítě; Parent-Child Relations; vztahy mezi rodiči a dětmi