Mezinárodní desetinné třídění : aktualizované vybrané znaky (Národní knihovna ČR, 1999)
Příručka přibližuje aktualizované vybrané znaky knihovnického mezinárodního desetinného třídění.
Standardizace, ISSN 1211-7366 č. 22
Keywords: Česká republika; knihovnictví, informační věda a muzeologie; knihovnické třídění; Czech Republic; Book Classification