Spontánní vyléčení : jak objevit a zvýšit přirozenou schopnost těla udržet zdraví a překonávat nemoci - Weil, Andrew (Alternativa, 1997)
Vysvětluje metody alternativní medicíny a léčby, které mohou napomáhat léčebnému systému nejen při remisích nemocí ohrožující život, ale i při reakcích na běžná onemocnění a v každodenním udržování základního zdraví.
Keywords: Relaxation Therapy; metafyzické vztahy mezi duší a tělem; relaxační terapie; alternativní lékařství; Food, Organic; dieta makrobiotická; Diet, Macrobiotic; psychofyziologie; biopotraviny; Psychophysiology; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; Mind-Body Relations, Metaphysical