Karma : život bez konfliktů - Svijaš, Aleksandr Grigor’jevič (Eugenika, 2000)
Každý člověk po něčem touží. Po kariéře, blahobytu, lásce, rodině, dětech, vzdělání, odpočinku, smysluplné tvorbě - a to zdaleka není všechno. Chceme, aby se nám dařilo. Bohužel ne každému se to splní. Většina z nás žije ve světě problémů a emocí, často negativních. Proč je tomu tak? Můžeme udělat něco ke snadnému a rychlému vyřešení problémů? Jak se můžeme naučit žít klidně a s radostí bez zbytečných emocí? Pokud se vám takové otázky vynořily v mysli, je tato kniha určena právě vám. Skončila doba zázraků a my musíme hledat příčiny všeho, co se na světě děje.
Keywords: Complementary Therapies; alternativní lékařství; komplementární terapie