Autosexualismus a psychoerotismus - Brouk, Bohuslav (Odeon, 1992)
Kniha podrobně a do všech souvislostí probírá témata, která se týkají autosexualismu; připojuje též několik statí o psychoanalýze, etice apod.
Pocket program. Řada C ; sv. 9
Keywords: behaviorální vědy; psychiatrie; psychoanalýza; sexualita; Sexuality; psychologie, klinická psychologie; Psychoanalysis