Zvětšená prostata - Jarolím, Ladislav (Triton, 2000)
Kniha pojednává o hyperplazie prostaty
Vím víc ; sv. 16
Keywords: zdravotní výchova; Diagnostic Imaging; urologie; hyperplazie prostaty; Diagnostic Techniques, Urological; diagnostické zobrazování; anamnéza; diagnostické techniky urologické; Prostatic Hyperplasia; Medical History Taking