Akupresura : cesta ke zdraví a dobré pohodě - Hillebrecht, Maitri (Svoboda, 2000)
Známá autorka, Maitri Hillebrecht popisuje v této knize hlavní akupresurní body a též ukazuje praktické využití těchto bodů, které slouží k podstatnému omezení, či trvalému odstranění různých bolestí. Akupresura, kterou Maitri Hillebrecht praktikuje, nabízí okamžitou pomoc k omezení, či úplnému odstranění různých onemocnění.
Keywords: Acupressure; Acupuncture Points; akupunkturní body; akupresura; terapie; zdravotní výchova