Indiánské léčivé rostliny - Rätsch, Christian (Volvox Globator, 2000)
Kniha seznamuje s rostlinami požívanými v přírodním léčitelství středoamerických a jihoamerických Indiánů. Obsáhlý seznam rostlin uvádí u každé rostliny její výskyt, účinky, způsob rozšíření do Evropy, farmakologii a využití.
Mandragora ; sv. 5
Keywords: farmacie a farmakologie; tradiční lékařství; Phytotherapy; Plants, Medicinal; etnofarmakologie; fytoterapie; léčivé rostliny; terapie; Ethnopharmacology; Medicine, Traditional