Písmo odhaluje osobnost - Burgr, Josef (Slovanský dům, 2001)
Prostřednictvím rukopisu vysílá podvědomí člověka zprávu o stavu duše a zkušený grafolog pak převádí tyto signály do srozumitelných pojmů.Rozbor písma dokáže napovědět mnohé o svém pisateli. V této knize jsou soustředěny desítky případů, kdy rozbor písma pomohl ve složitých životních situacích nebo vyřešil mnohé kriminalistické případy.
Keywords: Handwriting; Personality; psaní rukou; zdravotní výchova; psychologie, klinická psychologie; osobnost