Enzymologie srdečního infarktu - Pojer, Jaroslav; Ninger, Edgar; Ševela, Miroslav; Továrek, Josef (Státní zdravotnické nakladatelství, 1963)
Enzymologie se uplatňuje rostoucí měrou v klinické praxi. Monografie objasňuje její přednosti a úskalí v diagnostice srdečního infarktu a jemu blízkých syndromů. Látka je rozvržena na část biochemickou, patofyziologickou a klinickou.
Thomayerova sbírka ; sv. 421
Keywords: kardiologie; biochemie