Klinická anatomie pro stomatology - Mrázková, Olga; Doskočil, Milan (Triton, 2001)
Publikace určená pro stomatology a čelistní chirurgy přináší základní informace z klinické anatomie splanchnokrania a krku.
Keywords: Oral Medicine; stomatologie; stomatochirurgické výkony; Oral Surgical Procedures; zubní lékařství; Anatomy; anatomie