Reiki - Živá cesta : kniha o přírodní léčbě - Shunyam, Anand (Osho Sugama Meditation Center, 2001)
Kniha volně navazuje na knihu Reiki - Živá cesta a Reiki - Živá transformace. Srozumitelný a přístupný systém přírodní léčby, sebepoznávání a transformace
Keywords: reiki; komplementární terapie; terapie; Complementary Therapies