Opětovná shledání : setkávání se zemřelými - Moody, Raymond A; Perry, Paul (Argo, 1994)
Opětovná shledání jsou průkopnickou studií zabývající se pokusy o setkání s mrtvými.
Keywords: psychiatrie; Psychiatry; psychoterapie; parapsychologie; psychologie, klinická psychologie; Psychotherapy; Parapsychology; Psychology; psychologie