Dětství je drama : hledání cesty k pravému já - Miller, Alice (Lidové noviny, 2001)
Přeložil Alena Bláhová.
Edice 21 ; 17. sv.
Keywords: psychoterapie; Child Behavior; sociologie; psychologie, klinická psychologie; Psychoanalysis; pediatrie; Psychotherapy; psychoanalýza; vztahy mezi rodiči a dětmi; chování dětí; Parent-Child Relations