Národní lékařská knihovna : informační centrum medicíny - Bouzková, Helena; Votípková, Marie; Hlaváčková, Ludmila (Jorika, 2001)
Informační brožura o vývoji služeb lékařské knihovny, jejíž úplné počátky spadají až do 18. století. Charakteristika současných činností a služeb, využívání tradičních informačních postupů i elektronických lékařských databází, národní a mezinárodní spolupráce. Fotografie jednotlivých pracovišť, tabulky, statistické údaje.
Labyrint ; sv. 2
Keywords: knihovnictví, informační věda a muzeologie; lékařská informatika; knihovní věda; Libraries, Medical; Library Science; lékařské knihovny