Tajemství komunikace - Thomson, Peter (Alman, 2001)
Příručka ve dvanácti kapitolách seznamuje s psychologií naslouchajícího, s prostředky, jak jej slovně i nonverbálně zaujmout, jak udržovat jeho pozornost až k jeho konečnému přesvědčení. Dále učí, jak získat souhlas partnera a jak reagovat na jeho nesouhlas. Publikace je provázena obrázky a tabulkami v textu a doplněna v testy.
Cesta k úspěchu ; sv. 6
Keywords: psychologie, klinická psychologie; Communication; interpersonální vztahy; Interpersonal Relations; neverbální komunikace; Nonverbal Communication; komunikace; přesvědčovací komunikace; Persuasive Communication