Vrásky : jak se jich zbavit - Perricone, Nicholas (Pragma, 2001)
Jak účinně pečovat o pleť, aby nestárla, jak si udržet svěží a mladistvý vzhled až do vysokého věku - to je obsahem práce úspěšného dermatologa. Autor po mnoha letech laboratorních a klinických výzkumů klade důraz především na zdravou výživu a přírodní kosmetické prostředky.
Keywords: vitaminy; stárnutí kůže; Skin Aging; dermatologické látky; Antioxidants; dermatologie; kosmetický průmysl; Dermatology; dermatovenerologie; Beauty Culture; Dermatologic Agents; Vitamins; antioxidancia