Bioenergie pokojových rostlin : zcela ojedinělá příručka o působení rostlinných vibrací na člověka : 86 pokojových rostlin s návody na pěstování - Hoffmann, Eva-Katharina (Ikar, 2001)
Podle autorky se kolem pokojových rostlin vytváří energetické oscilace - vibrace. Čím podobnější je tato frekvence frekvenci naší vlastní aury, tím je nám rostlina sympatičtější. Na základě těchto poznatků popisuje bioenergetické účinky 86 pokojových rostlin. Každý profil rostliny začíná jejím vyobrazením, následuje botanický název, informace o původu rostliny, způsobu účinku na organismus a typu oscilace.
Keywords: Vibration; rostliny; Plants; přírodní vědy; vibrace