Přírodní léčba : homeopatie, bylinky, relaxace, stres - Hawkey, Sue; Hayfield, Robin (Grada, 2001)
Stále více lidí dnes vyhledává účinné přírodní protilátky ke zmírnění napětí a stresu, které v nás vyvolává současný hektický životní styl. V této knize s více než 350 barevnými fotografiemi najdete základní informace o tradičních šetrných léčebných terapiích, jako je homeopatie a bylinky. Seznámíte se s jejich postupy, včetně seznamu 42 nejběžnějších homeopatických léků, s návody na pěstování a použití bylin.
Keywords: Complementary Therapies; Plants, Medicinal; Stress, Physiological; léčivé rostliny; komplementární terapie; farmacie a farmakologie; Phytotherapy; fyziologický stres; homeopatie; Relaxation; Relaxation Therapy; relaxace; relaxační terapie; terapie; Homeopathy; fytoterapie