Kniha o dospívání : pro rodiče a děti : (návod, jak toto období přežít) - Fenwick, Elizabeth; Smith, Tony; Kindersley, Barnabas (Ina, 1994)
Netradičním způsobem zpracovaná kniha mapuje všechny důležité problémy v období dospívání.
Keywords: chování mladistvých; Psychology, Adolescent; výchova dítěte; chování dětí; psychologie adolescentů; Parent-Child Relations; Child Rearing; Adolescent Behavior; rodičovství; zdravotní výchova; Child Behavior; behaviorální vědy; psychologie, klinická psychologie; Sexual Development; vztahy mezi rodiči a dětmi; Parenting; sexuální vývoj