Farmakologie a toxikologie - Lüllmann, Heinz; Mohr, Klaus; Wehling, Martin (Grada, 2002)
Kniha prof. H. Lűllmanna a prof. K. Mohra (ve spolupráci s internistou a klinickým farmakologem prof. M. Wehlingem) je považována za vrcholné dílo evropské farmakologické školy. Překlad přepracovaného patnáctého vydání je určen všem lékařům, současně je i učebnicí pro mediky a lékaře v předatestační přípravě. V knize naleznete 256 vyobrazení a 47 tabulek.
Keywords: jedy; Farmakologie; farmakologie; Poisons; Pharmacology; léčivé přípravky; Toxic Actions; farmacie a farmakologie; toxikologie; Drug Information Services; Toxikologie; Toxicology; Pharmaceutical Preparations; informační služby o lécích; toxické účinky