Česká kuchařka pro Váš typ : krevní skupina 0 : štíhlá linie : dobrá kondice : zdravá výživa - Mengerová, Olga; Momčilová, Pavla (Pavla Momčilová, 2000)
2. vydání úspěšného titulu vedoucí dietní sestry IKEM a autorky knížek o zdravé výživě o možnosti stravovat se i v Česku podle zásad amerického lékaře Dr.D Adama. Kniha je oproti 1. vydání doplněna rozsáhlou tabulkou prospěšných, neutrálních a škodlivých potravin, které jsou u nás běžně dostupné a v české kuchyni používané, a to pro všechny 4 krevní skupiny.
Sešity zdravé výživy ; sv. 27
Keywords: vaření; KREVNÍ SKUPINY; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; fyziologie výživy; Cooking; Nutritional Physiological Phenomena