Central and peripheral mechanisms of motor functions : proceedings of the conference held at Liblice near Prague, May 15-21, 1961 - Gutmann, Arnošt; Hník, Pavel (Public House of the Czechoslovak Academy of Sciences, 1963)
Příspěvky druhého symposia - první se konalo r. 1958 v Polsku - pojednávají o periferních a spinálních mechanismech o funkční organizací, lokalizaci a centrálních mechanismech podmíněných motorických reflexů. Symposia se účastnili vědci z ČSSR, SSSR, Polska, USA a NDR.
Keywords: Reflex; nervový systém - fyziologické jevy; neurologie; reflex; Physiology; Nervous System Physiological Phenomena; fyziologie; neurovědy