II. mezinárodní konference k problematice osob se specifickými potřebami : sborník - Valenta, Milan (Univerzita Palackého, 2002)
Sborník obsahuje přesné znění příspěvků přednášejících II. Mezinárodní konference k problematice osob se specifickými potřebami, která se konala 3. dobna 2001 na katedře speciální pedagogiky Pedagogické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci.
Keywords: Education, Special; Persons with Disabilities; Early Intervention, Educational; raná péče; sociální lékařství; Persons with Intellectual Disabilities; Persons with Hearing Disabilities; Persons with Visual Disabilities; postižení; zrakově postižení; sluchově postižení; zdravotně postižení; speciální vzdělávání; osoby s mentálním postižením