Přehled embryologie člověka v obrazech - Malínský, Jiří; Lichnovský, Václav (Univerzita Palackého, 2001)
Toto skriptum vychází už počtvrté, je určeno především studujícím 1. a 2. ročníku Lékařské fakulty UP v Olomouci k názornějšímu pochopení a opakování látky, prezentované ve výuce a v učebnicích. Může však posloužit i studentům vyšších ročníků k oživení znalostí normálního prenatálního vývoje člověka, které jsou nezbytné při studiu vývojových anomálií, vrozených vad a teratologických změn jak v patologii, tak v řadě klinických oborů (chirurgie, pediatrie, gynekologie, atp.)
Keywords: embryologie; zdravotní výchova; Embryology; Fetal Development; vývoj plodu; embryologie a teratologie