Symposium on the pathogenesis of essential hypertension : Proceedings joint W.H.O.-Czechoslovak cardiological society : Prague, May 22nd to 29th, 1960 : [Sborník] - Cort, Joseph Henry (State Medical Publishing House, 1961)
Referáty a diskuse s podrobnými zprávami o zasedáních. Příspěvky řeší otázky diagnostiky, vztahů epidemiologie a hypertenze, závislosti na CNS, hemodynamice a vaskulárních a metabolických faktorech.
Keywords: Essential Hypertension; esenciální hypertenze; angiologie