Léčení stravou : stravovací systémy, léčebné diety, praktické recepty - Mihulová, Marie; Svoboda, Milan (Santal, 2002)
Podtitul: Stravovací systémy, léčebné diety, praktické recepty. Publikace přináší přehled základních stravovacích systémů vzniklých v Evropě i v Orientu. Seznamuje se zdravotními účinky jednotlivých potravin, uvádí léčebné postupy i řadu praktických receptů. Druhé, rozšířené vydání.
Keywords: Nutritional Physiological Phenomena; tradiční čínská medicína; VEGETARIÁNSTVÍ; fyziologie výživy; alternativní lékařství; Food, Organic; jóga; Medicine, Chinese Traditional; dieta makrobiotická; Yoga; Diet, Macrobiotic; biopotraviny; nutriční terapie, dietoterapie a výživa