Sborník prací přednesených na VIII. konferenci ženských lékařů moravských krajů, konané ve dnech 22.-24. září 1960 v Kongresovém sále Lázně Jeseník (Okresní ústav národního zdraví, 1961)
Gynekologické a porodnické příspěvky zaměřené převážně prakticky. Diskutují aktuální témata, např. prevenci rakoviny a náplň práce obvodní porodní asistentky.
Keywords: gynekologie a porodnictví; gynekologie; gynekologická onemocnění; Gynecology; Genital Diseases, Female