Kdo je kdo : osobnosti české současnosti : 5000 životopisů - Třeštík, Michael (Agentura Kdo je kdo, 2002)
Aktuální encyklopedie KDO JE KDO - pět tisíc životopisů představuje naše současníky - osobnosti ze všech oborů lidské činnosti - vědy, umění, politiky, sportu, podnikání atd. Každý životopis je zpracován jako slovníkové heslo s pevnou strukturou, takže informace jsou velmi přehledné. Čtenář v hesle najde vedle základních biografických údajů rubriky o rodičích, životních partnerech a dětech, dále informace, kde dotyčný studoval, jak se vyvíjela jeho profesní dráha a jaké má dnes na svém kontě dílo, ale i jaké má zájmy a životní krédo. Naprostá většina hesel obsahuje Tentokrát tvůrci encyklopedie připravili svým uživatelům hned několik vylepšení. Tím nejvýznamnějším jsou bezpochyby fotografie osobností.
Keywords: všeobecná příručková díla a encyklopedie; encyklopedie jako téma; Famous Persons; významné osobnosti; Dictionaries as Topic; slovníky jako téma; Encyclopedias as Topic