Lékařská kriminalistika - Knobloch, Edward (Státní zdravotnické nakladatelství, 1956)
Vysokoškolská učebnice podává přehledný výklad o lékařské kriminalistické práci. V první, všeobecné části jsou vysvětleny zásady postupu při prohlídce místa činu, při zjišťování stop a různých základníchskutečností.Druhá,speciálníčást pojednává o jednotlivých druzích zranění a způsobech usmrcení
Keywords: soudní lékařství; kriminologie; Forensic Pathology; soudní patologie; Forensic Medicine; Criminology