Plísňové choroby kožní - Janda, Josef (Státní zdravotnické nakladatelství, 1956)
Brožura obsahuje tyto příspěvky: J. Janda: Zásady prevence plísňových onemocnění přenášených ze zvířat na lidi; L. Chmel: Epidemiologis a prevencia trichofycií, mikrosporii a favusu; E. Hegyi: Boj proti epidermodyciám a povrchovým blastomykosám v závodoch; J. Obrtel: Léčení mykotických onemocnění kůže (dermatomykos). Připojeny jsou směrnice pro povinné hlášení trichofycií, mikrosporií a favu a boj proti těmto nemocem.
Zdravotnické aktuality ; sv. 101
Keywords: Fungi; dermatologie; Dermatology; dermatovenerologie; Skin; kůže; houby