Spisy z let 1913-1917 - Freud, Sigmund (Psychoanalytické nakladatelství, 2002)
Drobné příležitostné práce závěrečného období pouze doplňují a interpretují ideové koncepce, obsažené v základních pojednáních. Tento svazek sebraných spisů neobsahuje díla zásadního významu a je tudíž určen čtenářům s hlubším zájmem o myšlenkový odkaz Sigmunda Freuda.
Sebrané spisy Sigmunda Freuda ; kn. 10
Keywords: psychoanalytická teorie; Freudian Theory; Psychoanalytic Theory; psychoanalýza; psychoanalytická terapie; Psychoanalytic Interpretation; psychoanalytická interpretace; psychologie, klinická psychologie; psychiatrie; Psychoanalytic Therapy; Freudova teorie; humanitní vědy a umění; Psychological Theory; psychologická teorie; Psychoanalysis