Speciální farmakologie. Díl VII/A, Protinádorová chemoterapeutika a imunomodulační látky - Hynie, Sixtus (Karolinum, 2003)
Publikace: Speciální farmakologie. Díl VII/A - Protinádorová chemoterapeutika a imunomodulační látky - Sixtus Hynie. Sedmý díl učebnice určené pro studenty 1. lékařské fakulty UK představuje protinádorová chemoterapeutika a imunomodulační látky, které se používají k léčbě nádorových onemocnění.
Učební texty Univerzity Karlovy v Praze
Keywords: farmacie a farmakologie; Neoplasms; Drug Therapy; Antineoplastic Agents; farmakoterapie; nádory; Pharmacology; protinádorové látky; farmakologie