Atlas oftalmologie - Hycl, Josef; Trybučková, Lucie (Triton, 2003)
Monografie je přehledem všech aspektů očního lékařství.
Keywords: oční nemoci; oční symptomy; Ophthalmologic Surgical Procedures; Eye Manifestations; Ophthalmology; oftalmologie; oftalmologické chirurgické výkony; Eye Diseases