Průvodce milenců : umění důvěrnosti - Stanway, Andrew (Columbus, 1995)
Co je to důvěrnost a citlivost, jakou roli hraje ve vztahu mezi mužem a ženou a jak může zlepšit sexuální život, to vše vysvětluje kniha pro manželské a milenecké páry.
Keywords: Sexual Partners; behaviorální vědy; sexuální partneři; Sexual Behavior; sexualita; sexuologie; sexuální chování; Sexuality