Jak zvládnout stres : pro úplné idioty - Davidson, Jeff (Pragma, 1998)
Autor nabízí jednoduchá řešení pro snížení míry stresu v profesionálním a osobním životě. Své pokyny a postřehy předkládá zábavným způsobem. Kniha obsahuje informace o stresu a jeho zdrojích, dále pak návody pro překonávání stresu, vyrovnávání se s ním. Největší prostor je věnován stresu ve vztahu k organizaci práce.
Keywords: Life Style; fyziologický stres; životní styl; Stress, Physiological; životní změny; psychologie, klinická psychologie; Life Change Events; behaviorální vědy; Stress, Psychological; psychický stres