Poznej své zdraví z jazyka ; Co prozradí čtyři prsty - Zemek, Rudolf (Anag, 2003)
V knize se můžete naučit diagnostikovat z jazyka a z nehtů. Je vybavena barevným vyobrazením, podle kterého je možno se orientovat. Obsahuje praktické rady a příklady z praxe a nástin možností celostního léčení některých dlouhodobých potíží.
Zdraví jako životní filozofie
Keywords: Tongue, Fissured; Tongue Diseases; nemoci jazyka; jazyk; alternativní lékařství; jazyk rýhovaný; Fingers; diagnóza; Diagnosis; Tongue; prsty ruky